IC Gayaneh Winteria era

sinitabby mitted, dob 1.1.2021

Niki, syntyi veljensä Vinskin ja neljän muun sisaruksen kanssa pentueeseen, jota yritettiin saada todella uutterasti monta kertaa. Papa Winskin, IP IC PL*Ragissa Winnetou, ja mama Rosan, Gayaneh Navicula nix, seurustelu johti vihdoin viimein tulokseen. Kyllä kannatti yrittää. Kiitos Rosan palvelija Tarja! Niki on toivo, jonka kautta tätä upeutta voi viedä eteenpäin (velipoika Vinski ns. varasuunnitelma). Niki on ihanan sosiaalinen leipurimestari, värivirheetön mitted, jolla on kauniin siniset silmät. Nikin lyhyen näyttelyuran tähtihetkiä oli kun se värin paras –kilpaiussa marraskuussa 2021 Helsingissä oli ykkönen voittaen mm. Suomen kissaliiton 1-kategorian vuoden uroksena 2021 palkitun komistuksen. Kiitos Sara kun Hollolan sijoituskodissasi pidät huolta Nikistä!

Niki Suomen kissaliiton tietokannassa

Kuvia Nikistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *