PR IC PL*Ragissa Winnetou Suomen kissaliiton vuoden kissa 2021 -kilpailun 3. paras siitosuros

Helmikuu 2022: Jo toista kertaa peräkkäin Winski, Puolasta Suomeen vuonna 2017 muuttanut PL*Ragissa Winnetou oli Suomen kissaliiton vuoden kissa -kilpailussa 1-kategorian 3. paras siitosuros. Suurkiitokset Winskin pentujen omistajille, jotka toitte kissoja näytille! Sen ansiotahan tämä on. Vuonna 2021 mukana menossa olivat lapsukaiset IP Gayaneh Scenedesmus sade (Säde), Gayaneh Thea tilia (Loppan), IP Gayaneh Tipula tam-quam (Vera), PR Gayaneh Tintinnopsis tango (Romeo), Gayaneh Wabasso cyano (pikkuVinski) ja Gayaneh Winteria era (Niki). Kiitos kasvattaja Izabela Kawecka tästä hurmuripojasta!

Already for the second time in a row Winski from Poland was the 3rd best breeding male in category 1, cat of the year 2021 competition organised by Suomen kissaliitto. Million thanks Izabela Kaweck for this stunning lovely boy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *