Gayaneh ERY-SYDin vuoden kissa 2021 -kilpailussa kategorian 1 paras kasvattaja ja PR IC PL*Ragissa Winnetou paras siitosuros

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on KAT-1-Siitosuros-Sija-3-PR-IC-PLRagissa-Winnetou-Om-Kirsi-Kuoppamaki-Kuva-Aino-Vakkilainen.jpg
Winski, PR IC PL*Ragissa Winnetou (RAG a 04), kuva: Aino Vakkilainen

10.4.2022 Helsinki: ERY-SYD jakoi vuoden kissa 2022 -kilpailun palkintoja. Kategorian 1 paras kasvattaja oli Gayaneh, paras siitosuros PR IC PL*Ragissa Winnetou (Winski), 3. paras aikuinen Gayaneh Winteria era (Niki) ja 2. paras veteraani GIP SC Gayaneh Gaudeamus Igitur (Onni).

In the cat of the year 2021 competition organised by ERY-SYD association Gayaneh was the best breeder in category 1 and PR IC PL*Ragissa Winnetou the best breeding male. In addition, the 3rd best adult was Gayaneh Winteria era and the 2nd best veteran GIP SC Gayaneh Gaudeamus Igitur.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *